Tuesday, July 14, 2009

x rasa apa-apa...

ok, jujur aku nk bgtau, aku langsung xde topik nk tulis dlm blog ni. Setelah hampir suku abad aku idup, baru la dpt figure out yg idup aku sggh la flat gile babi..aku x penah rasa happy melampau, sedih melmpau (ade skali), sakit ati melampau dan lain2...

jadi, kebengapan tu pulak menjurus kpd kebodohan aku utk menulis kt dalam blog ni! aku xtau camane nk appreciate masa2 yg penting dlm idup! jd aku xde idea nk tulis ape............babi (binatang yg related dgn H1N1)!!

maka, x hairan la aku tulis blog pun pendek2 je..kuikui...ok, aku nk blk umah, babai...

1 comment:

  1. takde pun pic...
    tak hbs2 chasiew...elok lar tu

    ReplyDelete